Vælg en side

Om Nils

Som certificeret ‘Social Medie Ninja’, er jeg parat til at vove længere ind i den spændende social medie-strategi verden. Har du eller dit firma behov for, eller har du måske kendskab til en organisation som kunne have brug for en social medie-strategi, kan jeg meget vel være den rette mand. Da jeg har over 20 års IT erfaring i min baggage, kan jeg også være behjælpelig når strategien skal implementeres.

Jeg har arbejdet men en mængde forskellige områder indenfor IT. Fra at udvikle statiske websider og vedligeholde kursus-PCere i et Windows Netværk over udvikling af avancerede databasedrevne webapplikationer og disaster/recovery til change management og fremstilling af webgrafik i Photoshop såvel som Flashpræsentationer.

Jeg har stadig interesse for de tekniske aspekter indnfor IT, selvom jeg arbejder mig hen imod de mere designspecifikke discipliner, et område som jeg også tidligere har arbejdet med. Jeg er ikke en “statisk” person og er derfor ikke utilbøjelig til at betræde nye og, for mig, uprøvede stier. Hvis disse stier skulle føre mig uden for en kun-IT verden, er jeg også parat til at møde de udfordringer som det måtte byde på.

Områder jeg er stærk i inkluderer: Social medie strategi, kommunikation, webdesign, blogging, kreativ skrivning, software test, estimering, computergrafik, CMS, container shipping, undersøgelser, analyse, dokumentation & kommunikation på højt niveau (flydende på engelsk & dansk).